De verbinding met onze website is SSL-beveiligd
Website beveiligd

Ja, natuurlijk een SSL beveiligde website! Je plakt je brieven toch ook dicht?

Vanaf oktober 2017 is onze website 100% beveiligd. Alle informatie die u daar opvraagt gebeurt via een beveiligde verbinding.  U kunt dit zien aan het ‘slotje’ voor www.gbtechniek-beheer.nl boven in de adresbalk van uw browser.

Bij sommige browsers zoals Firefox en Safari is het slotje groen. Google Chrome zet er zelf bij dat ’t ‘veilig’ is.

Dat het hier gaat om een zg. SSL-verbinding is ook te zien aan de letters https die aan onze domeinnaam vooraf gaan (een ‘gewone’ http-verbinding is dus niet beveiligd! Informatie kan onderweg zonder veel moeite door anderen worden gelezen).

Waarom wij een beveiligde website belangrijk vinden

Onze website is met veel inzet en kennis gebouwd. Ze is bedoeld voor ons contact met u. De informatie op onze website is met zorg samengesteld. Wij hechten eraan dat deze zoals bedoeld bij u terecht komt. Ook willen wij niet dat informatie die u via de website met ons deelt door anderen onderschept kan worden. Een brief plak je toch ook dicht voor je die op de post gooit!

Een persoonlijke brief plak je toch ook dicht voor je ‘m op de post doet!

Wat betekent dit voor u als gebruiker?

Voor de gebruiker van onze website verandert eigenlijk niets. Informatie die hij voortaan bij het  zoeken, bekijken of bladeren opvraagt wordt automatisch gecodeerd verstuurd. Ook gegevens -die hij bijvoorbeeld bij een aanvraag invult- blijven daardoor onderweg onleesbaar voor derden. Van dit alles merkt hij niets.

. . . . controleer of uw brief wel is dichtgeplakt . . .

Wel kunt u eenvoudig zien of “de brief is dichtgeplakt”. Wilt u dit controleren, klik dan op het groene gesloten slotje. In het pop-up-venster wordt tevens aangegeven dat het om een beveiligde verbinding gaat. Dit geeft u de zekerheid dat de verbinding tot het hoogste niveau is beveiligd. Veel instellingen waaronder banken en andere instellingen die met gevoelige informatie werken maken ook gebruik van deze techniek.
Het beveiligingscertificaat van de verbinding en de authenificatie van onze server is afgegeven door een internationaal gecertificeerde instelling, hier is dat COMODA CA Limited. De SSL-beveiliging maakt van ons contact met u ‘ONS contact’. Van niemand anders dus . . .


Afbeelding: vrij bewerkt naar pinterest.com

bronnen:
Wat is SSL of eigenlijk TLS? – Wikipedia
Meer over de website van GB Techniekbeheer en Yojoma webservices, powered by GB Techniek-Beheer