GB Techniek-Beheer BV heeft de privacyverklaring van de website vernieuwd. Deze is in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gebracht. Ook is onze werkwijze hierop aangepast.

Belangrijkste is dat uw persoonlijke gegevens bij ons -nog steeds- veilig zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten, lees dan hieronder de samenvatting. Voor details lees de privacyverklaring zelf of ons privacybeleid

Privacyverklaring vernieuwd: in het kort

Om u van informatie te kunnen voorzien of om met u te kunnen communiceren vragen wij bedrijfsinformatie maar ook persoonlijke informatie van u. De AVG gaat vooral over de laatste. Wij zorgen daar goed voor. We zorgen dat niemand deze van ons krijgt. Ook uw bedrijfsinformatie is bij ons overigens in goede handen.

Wij gebruiken uw informatie voor het doel waarvoor u het ter beschikking heeft gesteld. Wij doen dat niet langer dan noodzakelijk of zolang als u ons toestemming tot gebruik geeft (inschrijving nieuwsbrieven). Na verloop van een verjaartermijn verwijderen wij uw persoonlijke gegevens. Ook kunnen wij deze gegevens anonimiseren waardoor ze niet tot een persoon meer te herleiden zijn.

Wij beveiligen uw persoonlijke gegevens conform geldende veiligheidsnormen, zoals beveiligde website met DNS (slotje in de browseradreslijn) en toegangsverschaffing via sterke wachtwoorden en “captcha”. Wij maken regelmatig back-ups.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, te -doen-wijzigen of te verwijderen.

Ontvangers van onze nieuwsbrief
privacy beheer

beheer van uw gegevens voor onze nieuwsbrief kan eenvoudig via links onderaan iedere brief

Klanten en eenieder die zich via onze website daarvoor hebben ingeschreven ontvangen 1 keer per maand per email onze nieuwsbrief. Het beheer van hun persoonlijke gegevens alsmede van een aantal voorkeuren ligt geheel in hun eigen hand: onderaan iedere nieuwsbrief zijn daartoe “knoppen” opgenomen. Wijzigingen maar ook uitschrijvingen kunnen zo op ieder moment en binnen 1 minuut door henzelf geregeld worden.

Vragen over ons privacybeleid

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via deze link.