De laatste dagen van december is GB Techniek-Beheer gesloten. Alles heeft op z’n tijd onderhoud en (tegenwoordig ook) software-updates nodig. De spreekwoordelijke donkere dagen rond Kerst en oud&nieuw lenen zich daar traditioneel voor. De uitpuilende mailboxen met beste wensen lezend zijn we daarin blijkbaar niet de enige. Er wordt wat  stilgestaan. We zijn blijkbaar allemaal mensen en dat is maar goed ook: mensen zijn geen machines. Wij kunnen ook nog tot onszelf komen.

De beste wensenIn die staat terugkijkend op een zakelijk goed jaar ervaar ik echter vooral grote dankbaarheid voor de manier waarop wij met u, klanten en relaties van ons bedrijf het afgelopen jaar hebben mogen samenwerken. Wij danken u voor het geschonken vertrouwen dat steeds achter onze  -verder zakelijke- contacten aanwezig bleek.

 

 

Achter de aanhef “De beste wensen” gaat deze grote dankbaarheid hiervoor dus schuil, dank en hoop de relatie met u verder tot groei en bloei te mogen brengen. Voor 2019 wensen wij u toe dat ook uw relaties zich verder mogen verdiepen.
En -omdat alles menswerk is- alle gezondheid!

Jos Gallé


foto: Ron Schonewille