Vanaf 18 september 2015  middernacht is onze nieuwe website live. Dit keer betreft het geen update maar is ze van de grond af opgebouwd.

Wat direct opvalt zijn de witte teksten op een anthraciet achtergrond. Dit draagt bij aan een rustig beeld terwijl de letters toch voldoende helder zijn. Achter helder zit bij ons vanaf nu altijd meer

Onze nieuwe website is helder is helder

Want Helder is het Leitmotiv van ons bedrijf

Alle nieuwe technieken zijn in de website verwerkt. Zo is de leesbaarheid op alle soorten schermen gewaarborgd door adaptive design.

Nieuwsberichten:

Vanaf heden zullen we onze bezoekers via onze site middels nieuwsberichten van de vele ontwikkelingen in ons vakgebied op de hoogte gaan houden. Liefhebbers kunnen zich voor onze nieuwsbrieven inschrijven. Zo ontvangen zij de laatste berichten wekelijks in hun e-mail

Belangrijkste kenmerk van onze metamorfose is verandering. De site zal steeds in ontwikkeling blijven. Zo hopen wij onze kennis het beste met u als lezer te kunnen delen.

Kijk rustig rond, snuffel in de nieuwsbrieven of gebruik de zoekfunctie rechtsboven om naar specifieke onderwerpen te zoeken. Schrijf u nu in om onze nieuwsbrief te ontvangen.
Neem contact op als er vragen zijn: mail, bel of sms.

Wij zijn trots op het resultaat en wensen dat wij elkaar via deze weg nog vaak mogen treffen!