Interim vervulling van onderhoud- en energiefuncties

Zoekt u een interim energiemanager, energiecoördinator of projectmedewerker? Vanuit GB Techniek-Beheer kunnen medewerkers één of enkele dagen per week in uw bedrijf worden gedetacheerd om een interim positie te vervullen. Of het nu gaat om onderhoud- of energiecoördinatie, interim planning of energiemanagement van verduurzaming, wij hebben medewerkers met werkervaring variërend van 5 tot 20 jaar. Ook als het gaat om engineering of bouwbegeleiding kunt u bij ons terecht.

Nog belangrijker: onze interim brengt een visie mee!
interim stelt Trias Energetica Servo tot uw dienst

De TRIAS ENERGETICA SERVO – combineert effectieve energiebesparing met efficiënt onderhoud en beheer

Een energiecoördinator of energiemanager met ervaring op het kruisgebied van onderhoud, beheer en energiebesparing brengt echter grote voordelen. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij combineren onze kennis en ervaring op deze beide vakgebieden tot een alternatieve maar zeker zo effectieve aanpak van de noodzaak tot besparing op alle drie de genoemde vakgebieden. De Trias Energetica Servo noemen we deze aanpak. Lees hier meer over onze zienswijze op dit gebied.

Maar ook voor meeromvattende projecten kunt u bij ons terecht. Wij kunnen terugvallen op een goed netwerk van waaruit op project- of detacheringsbasis specialisten op allerlei vakgebieden zoals elektrotechniek of bouwfysica kunnen worden aangetrokken.

_________________________________________
Zoekt u een rolvervulling met  v i s i e,
neem dan vrijblijvend contact met ons op.

_________________________________________