Hoewel de meeste “trouble” direct duidelijk en altijd onverwacht is, komt de sluipende variant veel vaker voor. Duidelijke “trouble” zet direct aan tot actie. Wat kunnen wij doen in noodgevallen?

Noodgeval
MAAK NOOD-SMS
NOODGEVAL: SCAN QR en VERSTUUR ons een NOOD-SMS:
SCAN de QR hiernaast. Gebruik de smartphone waarop wij u kunnen bereiken. Via de QR stuurt u een nood-SMS aan ons 24/24 noodnummer. Scan de code: er wordt automatisch een vooringevulde SMS aangemaakt. Sluit deze af met uw naam en stuur hem op of pas hem desgewenst naar believen aan. Wij nemen a.s.a.p. contact op!
Sluipende trouble

Betreft het sluipende trouble of weet u het nog niet zo goed, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij geven snel en duidelijk inzicht of en welke problemen er zijn.

Ingewikkelde knopen halen we snel uit elkaar. Vaak is de aanleiding niet alleen technisch van aard, maar gaat het om een combinatie van uiteenlopende zaken. Hier hebben we een scherp en zeker oog en oplossingsgerichte onderzoeksmethoden voor. Complexe problemen losten en lossen we graag op. “Troubles” zijn voor ons altijd een aangename uitdaging.

____________________________________
Vragen of een nijpend probleem, BEL
of mail met ons voor een afspraak!

____________________________________